Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Επίσημη πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα για το κορυφαίο Toshiba Portégé Z830



Το μοναδικό Toshiba Portégé Z830 παρουσιάστηκε επίσημα στην Ελλάδα, ενώ ξεκίνησε ήδη και η διάθεσή του στην αγορά. Πρόκειται για το κορυφαίοultrabook της εταιρείας και ενσωματώνει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, θέτοντας νέα δεδομένα στη φορητότητα και την ποιότητα.


Με βάρος μόλις 1,12kg, είναι το πιο ελαφρύ στις 13,3 ίντσες χωρίς να υστερεί σε ισχύ και εξοπλισμό, ενσωματώνοντας επεξεργαστές Intel Core i5 και προσφέροντας πλήρη διασυνδεσιμότητα με θύρεςπλήρους μεγέθους (VGA, HDMI, LAN, USB 2.0 και 3.0) και όχι mini ports. Σε σχέση με τα προηγούμενα Portégé R830, τα νέα είναι περίπου 20% ελαφρύτερα και 40% λεπτότερα, με πάχος μόλις 16 χιλιοστά.

Ενσωματώνει μνήμες DDR3 και δίσκους SSD για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση βάρους και ενέργειας.

Η οθόνη έχει μή ανακλαστική επιφάνεια, ενώ το στερεοφωνικό σύστημα ήχου έχει πιστοποίηση Dolby Advanced Audio. Το το πληκτρολόγιο ενσωματώνει LED backlit φωτισμό για μέγιστη εργονομία και χρηστικότητα.

Εκτός όμως της εντυπωσιακής εμφάνισης και των τεχνικών χαρακτηριστικών, η ποιότητα κατασκευής και τα επίπεδα ασφαλείας είναι πραγματικά ξεχωριστά. Το σώμα είναι απόμαγνήσιο, στο οποίο έχει εφαρμοστεί μία επιπλέον ενίσχυση, για μέγιστη ανθεκτικότητακαι ακαμψία. Αυτή η υλοποίηση καθιστά τα laptop ανθεκτικά σε πτώσεις και χτυπήματα και μάλιστα η ανθεκτικότητα αυτή έχει πιστοποιηθεί από τον οργανισμό TUV. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει πιστοποίηση ασφάλειας σύμφωνα με τα τυποποιημένα τεστ της TUV, για πτώση από τα 76 εκατοστά (προσομείωση πτώσης από ύψος επιφάνειας γραφείου) και ανθεκτικότητας σε πίεση 100 κιλών.

Επιπλέον, το πληκτρολόγιο έχει αδιαβροχοποίηση και πιστοποίηση αντοχής σε πτώση υγρών σε αυτό, αντοχής ικανής σε χρονική διάρκεια ώστε ο χρήστης να προλάβει να σβήσει τον υπολογιστή και να μη χάσει δεδομένα.

Βεβαίως, τα νέα Portégé προσφέρονται με τη μοναδική εγγύηση της Toshiba “ό,τι κι αν συμβεί” η οποία για ένα χρόνο καλύπτει κάθε πιθανή και απίθανη αιτία καταστροφής του φορητού, με πρόβλεψη δωρεάν επισκευής ή αντικατάστασης.

Τα Portégé Z830 διατίθενται σε δύο εκδόσεις στην ελληνική αγορά το Z830-11G και το Ζ830-11H, με το πρώτο να ενσωματώνει ελαφρώς ισχυρότερο επεξεργαστή και το δεύτερο να προσφέρει επιπλέον UMTS/3G συνδεσιμότητα.

Οι προτεινόμενες τιμές διάθεσής τους είναι €1.299 και €1.399 αντίστοιχα.






Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου