Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Καλωδίωση η ενσύρματη PIR ανιχνευτή κίνησης


Ακόμη υπάρχει εγχειρίδιο για τους περισσότερους από ενσύρματο αισθητήρα κίνησης PIR, πολλοί πελάτες (ή χρήστες) εξακολουθεί να μην μπορεί να πάρει τη σαφή ιδέα για το πώς να συνδέσετε το ενσύρματο ανιχνευτή κίνησης PIR.
Εδώ αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να συνδέσετε το ενσύρματο ανιχνευτή κίνησης PIR.

1. Ανοίξτε το κάλυμμα του ανιχνευτή κίνησης PIR σας, τότε συνήθως θα δείτε τον κύριο του πλοίου, όπως παρακάτω:
Connection of wired PIR Motion Sensor
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι μια προστασίας από παραποιήσεις για ενσύρματη PIR. Κανονικά είναι μια N.C. έξοδος ρελέ. Παρέχει την προστασία των ενσύρματων PIR. Εάν ο χρήστης να το συνδέσετε με τις ζώνες του πίνακα συναγερμού, όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να ανοίξετε το κάλυμμα του αισθητήρα PIR, τότε ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί.
+12 V GND: Αυτή είναι η τροφοδοσία του αισθητήρα κίνησης PIR, μπορείτε είτε να συνδεθείτε με παροχή συνεχούς ρεύματος από AC / DC ή συνδεθείτε έως +12 V έξοδο του πίνακα συναγερμού.
Με την τροφοδοσία των +12 V, τότε η PIR δεν μπορεί να λειτουργήσει. Κανονικά PIR μπορεί να λειτουργήσει σε ευρεία κλίμακα ισχύος DC από 9V έως 16V.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Αυτή είναι η έξοδος συναγερμού για PIR, μπορεί να παρέχει ΟΧΙ (Κανονικά ανοικτή) ή NC (Normal Close) σήμα συναγερμού για την ομάδα.
(Εδώ για VS-YH400, η ​​προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι NC (Κανονική Κλείσιμο) εξόδου.
2. Καλωδίωση το καλώδιο από τον πίνακα συναγερμού.
ένα. Χρησιμοποιώντας καλώδια (καλώδια) που συνδέουν το tamper σε μία από τις ζώνες του πίνακα συναγερμού (Αυτή είναι μια προαιρετική σύνδεση).
β. Χρησιμοποιώντας καλώδια (καλώδια) που συνδέουν το +12 V έως +12 GND εξόδου V του πίνακα συναγερμού ή AC / DC.
(Κανονικά, κόκκινο καλώδιο είναι θετικό (+12 V), Μαύρο καλώδιο είναι αρνητική (GND).
γ. Χρησιμοποιώντας καλώδια (καλώδια) που συνδέουν το ALARM σε μία από τις ζώνες του πίνακα συναγερμού.
Σύνδεση για παραποιήσεις και η δύναμη που καθορίζεται για την ενσύρματη PIR και τα περισσότερα από ενσύρματους αισθητήρες.
Wired Connection For Wired Detectors
(Σημείωση: R1 είναι EOL αντίστασης, AUX είναι η παροχή ρεύματος)
3. Ποια είναι η EOL αντίσταση;
EOL αντίσταση είναι το τέλος της γραμμής αντίσταση, πρέπει να εγκατασταθεί (σύνδεση) στο τέλος του ενσύρματου ανιχνευτή.
Πολλοί κατασκευαστής πάνελ συναγερμού μπορεί να εγκατασταθεί (σύνδεση) την αντίσταση στις ζώνες ως προεπιλογή, είναι μόνο για δοκιμές.
Η λειτουργία της αντίστασης EOL είναι να αποτραπεί ο εισβολέας κόψει το καλώδιο (τα καλώδια) ή βραχυκύκλωμα το καλώδιο (τα καλώδια).
4. Ελέγξτε τη σύνδεση
Αφού ολοκληρώσετε τη σύνδεση (καλωδίωση), είναι καλύτερο να ελέγξει διπλά τη σύνδεση πριν από τη σειρά στον πίνακα συναγερμού ή PIR.
Αν η σύνδεση είναι σωστή, χρησιμοποιώντας Μούτι-μετρητή, μπορείτε να ελέγξετε την αντίσταση ανάμεσα παραβίασης είναι 0, και η τάση μεταξύ +12 V και GND είναι +12 V τάση, μεταξύ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, υπάρχει μια συγκεκριμένη τιμή της αντίστασης.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ανιχνευτή κίνησης PIR καλωδίωση:http://www.hkvstar.com/product-news/wire-pir-motion-detector-to-wired-alarm-system.html
5. Παράδειγμα καλωδίωσης αισθητήρα κίνησης PIR
The wired PIR motion sensor connection terminalthe wiring on alarm control panel
Κόκκινο καλώδιο: +12 V, σύρμα μαύρο: GND, Κίτρινο: Ζώνη 1, Πράσινο: COM.
Πηγή:hkvstar.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου