Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τι πρέπει να ξέρετε για τις κάμερες IP


10 myths about IP Camera
1.Τι είναι το IP κάμερα;
"ΠΕ" είναι μια συντομογραφία του "Πρωτοκόλλου Διαδικτύου", είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο σε δίκτυο υπολογιστών και του Διαδικτύου δίκτυο επικοινωνίας. IP κάμερα μπορεί να εξάγει ψηφιακή ροή βίντεο, ικανά να μεταδίδουν το βίντεο με καλώδιο ή μέσω Wi-Fi, Όσο υπάρχει δίκτυο στο Internet, ο χρήστης μπορεί να απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω καμερών IP, σπάει εντελώς τον περιορισμό του τοπικού δικτύου. Για τα έργα εγκατάστασης του ολοκληρωτή ή επιτήρησης, Αν το περιβάλλον με την εγκατάσταση ευκολιών δικτύου LAN, τότε η διεύθυνση IP κάμερα μπορεί να εξοικονομήσει τεράστιο κόστος για την εγκατάσταση καλωδίων και IP κάμερα μπορεί να πραγματοποιήσει απομακρυσμένη επιτήρηση οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

2.Τι είναι η διαφορά μεταξύ της κανονικής και κάμερα δικτύου IP κάμερα;
Κανονική κάμερα δικτύου πρέπει να συνδεθεί με τον υπολογιστή μέσω USB, τότε ροή βίντεο από τη μετάδοση μέσω του υπολογιστή? Εάν δεν θέλει να συνδεθεί με τον υπολογιστή, τότε δεν μπορεί να λειτουργήσει. IP κάμερα είναι μια αυτόνομη συσκευή που ενσωματώνεται με το λειτουργικό σύστημα, με την επεξεργασία δεδομένων και την ικανότητα μετάδοσης του δικτύου, και με άλλες λειτουργίες μαζί.
3.Πώς πολύ εύρος ζώνης της IP κάμερα θα καταλάβει;
Εύρος ζώνης εξαρτάται από την ανάλυση και το frame rate, επίσης σχετίζεται με την τεχνολογία συμπίεσης μορφή. H.264 format συμπίεσης μπορεί save40% εύρος ζώνης.
4.IP κάμερα μπορεί να καταγράψει το βίντεο;
Είναι αλήθεια ότι η IP κάμερα μπορεί να καταγράψει βίντεο με την χρήση του λογισμικού. Ροή βίντεο από κάμερα IP μπορεί να καταγραφεί σε απομακρυσμένη συσκευή αποθήκευσης μέσω FTP, επίσης, μπορεί να αποθηκεύσει το βίντεο σε NAS (Network-Attached Storage Δίσκοι). NAS οδηγοί ότι τα αρχεία αποθήκευσης (ή βίντεο συνεχούς ροής) μέσω τοπικού δικτύου (LAN) χωρίς σύνδεση του υπολογιστή ή διακομιστή. Χρησιμοποιείται ευρέως για την κεντρική αποθήκευση αρχείων, video streaming, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για όλες τις τοπικές μονάδες στο δίκτυό σας.
5.IP φωτογραφική μηχανή πρέπει να συνδεθείτε στο Internet;
Δεν είναι βέβαιο, ακόμα IP κάμερα μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυο LAN ότι χωρίς σύνδεση στο Internet.
6.Why IP κάμερα με WAN και LAN λειτουργία είναι τόσο σημαντική;
Νέα IP κάμερα μπορεί να προσφέρει δύο 10/100Mbps θύρα RJ-45, η μία είναι για WAN χρήση, η άλλη είναι για τη χρήση του τοπικού δικτύου. Σύγκριση με φωτογραφική μηχανή με μόνο θύρα WAN ή LAN θύρα, με θύρα WAN μπορεί να συνδεθεί στο Internet και μπορεί επίσης να συνδεθείτε στο τοπικό δίκτυο μέσω LAN. Λόγω του ότι υπάρχει περιορισμός στο δίκτυο Internet, νέα κάμερα IP μπορούν να χρησιμοποιήσουν QoS (Quality of Service) θύρα WAN για να ανεβάσετε το βίντεο στο Internet. Πιο πάνω από WAN θύρα συσσώρευση σε PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet), WAN IP κάμερα θύρα μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο ADSL ή καλωδιακού μόντεμ χωρίς το Router. Αν εγκαταστήσετε IP κάμερα για την μεγάλη περιοχή, και IP κάμερα δεν υποστηρίζει PPPoE, τότε μπορεί να χρειαστεί να επενδύσουν χρήματα για την αγορά δρομολογητές. Εάν η χρήση IP κάμερα που στηρίζονται σε PPPoE-, τότε μπορεί να λύσει την επένδυση των δρομολογητών. Μεταξύ WAN και LAN θύρα, υπάρχει ανακατεύθυνση λειτουργία του δικτύου, όταν WAN δίκτυο με το πρόβλημα, τοπικό δίκτυο LAN θα αρχίσει να την αναλάβει.
7. Γιατί χρειάζεται την υποστήριξη VBR και CBR για τον έλεγχο πλαίσιο;
Για χαμηλό ρυθμό καρέ του MPEG-4 συμπίεση το frame rate, το καταλαμβάνουν λιγότερο εύρος ζώνης του δικτύου. Όταν ο χρήστης μέσω LAN και WAN δίκτυο για να επισκεφθείτε την IP κάμερα, εγχειρίδιο υποστήριξη και αυτόματη προϊόντα ελέγχου ρυθμός καρέ μέσω VBR / CBR μπορεί να υλοποιήσει δίκτυο LAN Δ1 (25fps) σε πραγματικό χρόνο εγγραφής, Δ1 και Διαδικτύου (12fps) προεπισκόπηση.
8. Ποια είναι η λειτουργία του "Κώδικα ψηφιακής ώρα ενσωματωμένα» γιατί είναι τόσο σημαντικό;
Ψηφιακός Κωδικός ώρα ενσωματωμένη λειτουργία σημαίνει ενσωματώσετε πληροφορίες για την ώρα στο ρεύμα MPEG δεδομένα, έτσι θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες για κάθε χρόνο τις εικόνες. Όταν ο χρήστης προσπαθήσει να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο εγγραφής βίντεο, τότε είναι πολύ βολικό. Αν IP κάμερα δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, ο χρήστης πρέπει να αναζητήσετε ένα βίντεο περίοδο, οπότε αυτό θα παίρνει χρόνο και προσπάθεια.
9. Μπορεί να παρέχει IP κάμερα ανίχνευσης κίνησης;
Είναι σίγουρος ότι η κάμερα IP μπορεί να παρέχει λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, αυτή η λειτουργία είναι σε συσσώρευση, όχι από το λογισμικό. Κανονικά, αν χρησιμοποιείτε το λογισμικό για να συνειδητοποιήσουμε την ανίχνευση κίνησης, θα προκαλέσει διαφορά ώρας, δεν είναι ασφαλές για την επιτήρηση επαγγελματία.
10. Ποια είναι η IP κάμερα αίτηση;
Οι IP κάμερες χρησιμοποιούνται ευρέως στο σύστημα παρακολούθησης, μέσω του δικτύου για απομακρυσμένη επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο βίντεο. IP κάμερα μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο περίπλοκο σύστημα, την ίδια στιγμή μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομη συσκευή. IP κάμερα μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή αναλογική φωτογραφική μηχανή, τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για την εποπτεία των εμπορικών δραστηριοτήτων (κατασκευή, τράπεζα, εμπορικό κέντρο κ.λπ. ...), ελέγχου πρόσβασης, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών υπολογιστών server room, εργοστάσιο, γραφείο και το σπίτι.
Πηγή:hkvstar.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου